Communicatie pakketten - Professionele (online) communicatie.

Je zoekt iemand die met je meedenkt over handige en mooie communicatie. Je wilt Social Media netjes bijhouden, maar komt er niet aan toe. Je moet een slimme periodieke e-mail versturen naar je klanten of prospects, en je bent klaar met dat knippen en plakken in Word en wil professioneel vormgegeven advertenties!

Communicatie is ons vak. De kosten zijn veel te hoog om daar iemand voor in dienst te nemen. Daarom nemen wij dat graag uit handen. Communicatie is ons vak; wij zijn er goed in en daarmee snel. Jij vergroot je exposure, de uitstraling van jouw bedrijf professionaliseert en het belangrijkste: je hebt er geen omkijken meer naar!

Professionele (online) communicatie vanaf €240 ,- per maand. Wij onderhouden jouw social media kanalen en plaatsen berichten en advertenties die aanslaan bij je doelgroep. Jouw berichten bereiken wekelijks duizenden Facebook / Linkedin gebruikers. En we houden de statistieken bij: waarmee scoor jij, en wat vinden jouw volgers interessant? Uiteraard zijn er uitbreidingsopties: graag houden we ook jouw website bij, zijn we snel beschikbaar voor last minute vormgevingswerk, maken we Powerpoints, komen regelmatig bij je sparren om een plannetje te maken voor de komende maand en denken mee over grappige goodies.

Een vette professionaliseringsslag voor jouw bedrijf én het scheelt je een heleboel werk!

Wat kost zo'n communicatie pakket?

Social Media pakketten

Social Media basis € 240
✔ Professionaliseren bedrijfspagina's 
✔ 1-2 statusupdates per week Facebook 
✔ 1-2 statusupdates per week Linkedin 
✔ Regelmatig overleg / sparren over beste resultaten

Social Media PRO € 350
✔ Professionaliseren bedrijfspagina's 
✔ 1-2 statusupdates per week Facebook
✔ 1-2 statusupdates per week Linkedin
✔ Gericht adverteren (exclusief advertentiekosten)
✔ Monitoren statistieken
✔ Regelmatig overleg / sparren over beste resultaten

 

Communicatie pakketten

Social Media & Communicatie € 480
✔ Social Media PRO pakket
✔ Marketing & Vormgeving, op basis van 4 uur per maand Voor alle mogelijke website- en vormgevingswerkzaamheden, opmaken drukwerk, Powerpoints, advertenties etc.

Social Media & Communicatie PRO € 690
✔ Social Media PRO pakket
✔ Marketing & Vormgeving, op basis van 8 uur per maand Voor alle mogelijke website- en vormgevingswerkzaamheden, opmaken drukwerk, Powerpoints, advertenties etc.
✔ Gereduceerd uurtarief van €55 ipv €65 per uur voor meerwerk

10% KORTING!

Facturatie aan het einde van elke maand. Betaal je vooruit voor een heel jaar? Dan krijg je 10% korting!

De kleine lettertjes

Facturatie in aan het einde van elke maand met 30 dagen termijn. Meer kleine lettertjes zijn er niet: je kunt aan het einde van elke maand opzeggen. Want als je tevreden bent met ons werk, dan blijf je!

0
Shares

Volg Djen!

Close

Dan zie je af en toe wat we uitspoken :-)