beaufort-website-.jpg
beau4.jpg
beau5.jpg
beau2.jpg
beau6.jpg
11.jpg
beau8.jpg
img_4099.jpg
1.jpg
img_4098.jpg

Beaufort Logistics

Beaufort is in 2017 opgericht als bevrachtingskantoor uit Dordrecht. Ambitie: de beste bevrachter van Nederland zijn. In de soms conservatieve binnenvaartwereld wil Beaufort het op een eigen manier doen: energiek, stoer, snel en positief. 

Aan ons de vraag om het bedrijf te voorzien van een visuele identiteit. Verder dan alleen logo en drukwerk: ook het interieur van het prachtige kantoor in een Dordts grachtenpand moet in stijl, de vlaggen op de schepen, de teksten op de website en de stijl van communiceren bepalen we samen.

We kiezen voor stoer zwart-wit in combinatie met koper. Als inspiratie gebruiken we mannenlounges uit de jaren vijftig. Een ons-kent-ons sfeer, met een gevoel van luxe, lekker eten en mannelijke beslissingen. We tutoieren en het gevoel 'welkom' te zijn is belangrijk. De koelkast is dan ook altijd gevuld, de wijn is goed, de koffie sterk.

Bekijk vooral ook even de 'golf' in het logo. Is het een golf, of.. het begin van een mooi verhaal ;-)

Referentie
Stefan Visscher: 'Altijd spannend de start van je nieuwe bedrijf. Vanaf “nul” iets beginnen en Beaufort zo op de kaart zetten als we in gedachten hadden. Janis leeft zich compleet in op wat het bedrijf gaat doen en hoe dat vertaald moet worden in de huisstijl.

Fris, energiek, vernieuwend, beetje stout (zie logo), rebels en toch een professionele, vertrouwde uitstraling en dat is gelukt!! Djen heeft ervoor gezorgd de opstart van Beaufort een hele gave beleving werd!'

Opdrachtgever
Beaufort Logistics

Website
www.beaufortlogistics.com