storytelling-header.jpg

De Storytelling Fabriek

Soms heb je één logo, en wel 30 varianten ;) Cocreatieveling Manon De Groot-van Gelder van Buro ROOD heeft voor haar nieuwe bedrijf De Storytelling Fabriek aan ons gevraagd een identiteit te ontwikkelen. En wat voor één! Zoals elk verhaal uniek is, is ook iedere uiting van dit logo uniek. Met een scala aan patronen, kleuren, letters.. Check vooral ook de superleuke visitekaartjes met stans!

Input vooraf? 'Een beetje gek, vlot, hip en krachtig. En… ik houd van zebra’s!' Zie hier het resultaat :-) De lamp staat voor fantasie, het begin van een verhaal en voor avontuur: de start van iets nieuws. De kleuren in het concept stralen kracht en motivatie uit. De typografie is tot slot een combinatie van stoer en sierlijk. Het vrolijke beeldmerk – inclusief zebra! – is daarmee fris en krachtig, maar niet té hard.

Referentie
Manon de Groot: 'Wat een bijzondere samenwerking was dit! Erg gaaf hoe het team van Djen tot het uiterste gaat om iets speciaals en eigens te ontwikkelen. Open, authentiek en spetterend! Dank jullie wel.'

Opdrachtgever

De Storytelling Fabriek