de-rank---header.jpg

De Rank

Rafaël gemeente 'De Rank' is een jonge, energieke, evangelisch-charismatische gemeente die midden in de maatschappij van alle dag staat.

Toen tijdens de corona-uitbraak tijdelijk de kerken gesloten waren, leek het Team Communicatie & PR van de Rank een ontzettend goed idee om de 'heropening' begin juli 2020 extra feestelijk te maken: een nieuwe huisstijl met vlaggen, kunstwerken, boekjes... Wij bij Djen houden van huisstijlen doorvoeren tot de max, dus zelfs de WC-bordjes werden in huisstijl opgeleverd!

Daarnaast werd ieder lid van De Rank persoonlijk uitgenodigd voor de feestelijke heropeningsdienst via een goodiebag met kaart, looproute plattegrond en een thermosbeker: nu een bakkie ná de dienst niet gewenst is i.v.m. hygiene kan iedereen zijn eigen koffie of thee meenemen.

Website & online stoel reserveren
Ook de website werd door Djen vernieuwd. Naast een nieuwe vormgeving en een herindeling van de structuur om de navigatie helderder te maken, werd ook een 'stoelreserveringssysteem' aangemaakt om te voldoen aan de eisen van de overheid rondom beheersing van het coronavirus. Voor dit systeem heeft Djen gebruik gemaakt van 'Eventbrite', een handig extern stukje online software. Wij bij Djen maken graag gebruik van de uitstekende apps en programma's die tegenwoordig voor handen zijn. Voordeel van het werken met een bestaand systeem, is dat deze helemaal ingericht zijn voor één specifiek doeleinde en dus goed scoren op gebied van gebruiksgemak, kwaliteit en functionaliteit.

Opbouw van het logo
Een klassieke letter voor 'De Rank' en een strak, modern onderschrift geven aan dat de gemeente voor jong en oud is. De rank in het logo draagt vrucht. Daarnaast is slechts een stukje van de rank zichtbaar; de rest van de druif verdwijnt achter het logo 'door' het schaduwrandje heen. Hiermee wordt de verbinding met de wijnstok gesymboliseerd: niet altijd direct voor het oog zichtbaar, maar wel degelijk aanwezig. Tot slot een vaste achtergrond met diverse rood- en oranjetinten om het creatieve, energieke karakter van de gemeente weer te geven. Een dynamisch logo wat in verschillende uitingen ook steeds verschillend kan worden weergegeven.

Opdrachtgever
Rafaël gemeente 'De Rank'

Website
www.rafael-derank.nl