equitie3.jpg

EQuitie

EQuitie, opgericht door Pim van der Marel. Pim is een ontzettend leuke en creatieve vent die zijn strepen behoorlijk verdiend heeft als registeraccountant met een eigen bedrijf. Inmiddels is zijn bedrijf verkocht, maar Pim blijft een ondernemer in hart en nieren. Hij heeft een zeer alternatieve aanpak wanneer het gaat om het opkrikken en enthousiast maken van jachthavens, waar het in deze periode helemaal niet zo goed mee gaat.

De opdracht: Mensen enthousiast krijgen en creativiteit uitstralen

De Ansoffmatrix kun je gebruiken om ingewikkelde zaken eenvoudig te benaderen en zo inzichtelijk te maken waar winst te behalen valt voor jouw bedrijf. EQuitie werkt met dit model om voor jachthavens creatieve kansen te zien, zodat de jachthavens in deze tijd van crisis weer of meer winst kunnen maken.

Creatieve kansen, suf model... Je voelt het, tijd om dit om te vouwen in iets wat wél bijzonder is ;-) Aan ons de vraag of wij een logo, aanpak en website kunnen bouwen waar mensen wél enthousiast van worden. Het model heeft als doel ingewikkelde zaken (zoals meer winst maken) simpel benaderen. Dus dat hebben wij van Djen ook gedaan. Zie de afbeelding hierboven; lekker dubbelzinnig en niet veel uitleg nodig, toch?

Opdrachtgever
EQuitie

Website
www.equitie.nl