essential-movements.jpg

Essential Movements

Alles in deze wereld is met elkaar verbonden. Zo is dat ook in jouw lichaam. Je geest, je fysieke gezondheid, jouw levensenergie en je hart staan met elkaar en met de wereld om je heen in verbinding. Als je goed voor jezelf wilt zorgen, is het eigenlijk heel logisch om ook op verschillende manieren met je lijf en geest bezig te zijn.Essential Movements is een prachtige praktijk waarbij je terecht kan om die verbinding te zoeken. En zo is ook onze samenwerking! We kunnen nu vertellen over het werk wat we hebben gedaan voor Essential Movements, maar dat kun je op de foto's zien. Een veel mooier voorbeeld van oprechte samenwerking, is dit praktijkverhaal.

Toen tijdens onze brainstorm over de nieuwe website - in de praktijkruimte in Limburg, dus niet naast de deur! - ineens Djens auto stuk bleek, hebben we eerst een potje heel hard gelachen. Zoals altijd kun je dit soort situaties het beste maar ten goede keren: Brenda was meer dan hartelijk, Djen kon zomaar bij een lieve praktijkmedewerker blijven eten en slapen en kreeg nog een Shiatsu behandeling op de koop toe! En dat is precies hoe wij graag met onze relaties omgaan. In verbinding en op een positieve manier!

Referentie
Brenda Tjoelker: 'De samenwerking met Djen heb ik ervaren... en ervaar ik nog steeds als een stukje thuiskomen. Behalve haar enorme creativiteit, weet zij als geen ander wie jij bent en waar jij voor staat vorm te geven in haar design! Kortom een topper en een absolute aanbeveling'

Opdrachtgever
Essential Movements

Website
www.essentialmovements.nl