header_sgtravel.jpg

SG Travel

Sander Groenendijk was pas 15 jaar toen hij voor het eerst alleen op reis ging. Nee, niet naar de Veluwe, maar door Europa. Drie jaar later vertrok hij voor zijn eerste intercontinentale reis. Inmiddels heeft hij meer dan 50 landen bezocht op zes van de zeven continenten en heeft hij zich als amateurfotograaf gespecialiseerd in reisfotografie. Met zijn foto's brengt hij de landen die hij bezoekt in beeld. Zijn aandacht gaat daarbij vooral uit naar de meer onbekende plekken, aangezien deze vaak het echte gezicht van een land laten zien.

Sander klopte bij Djen aan voor een nieuwe website mét portfolio dat hij zelf kan onderhouden. Tof aan de samenwerking was dat Sander goed voorbereid was, waardoor hij precies wist wat hij belangrijk en mooi vond. Hierdoor konden wij goed gericht ontwerpen en bouwen. Fijn! Dankzij supersnelle communicatie kon zijn nieuwe website in no-time online. In bijpassende stijl verzorgde Djen ook een nieuw visitekaartje.

Referentie
Sander Groenendijk: 'Vanaf het eerste contact liep de communicatie uitstekend. Na een gesprek op kantoor, waren al mijn wensen voor een nieuwe website duidelijk en stond binnen enkele dagen al een voorbeeld online. Door de uitstekende kennis en ervaring waren de aanpassingen zeer snel verwerkt. Ook de meegeleverde handleiding om zelf de site aan te passen vind ik top, omdat ik hier niet elke dag mee bezig zal zijn. Dus mocht je een (nieuwe)website nodig hebben, dan kan ik het team van Djen Design van harte aanbevelen!' (via Trustpilot)

Website
www.sgtravel.nl