header_still.jpg

Still

Vormgeving is meer dan logo's ontwerpen. Dat begrijpt wereldbedrijf Still Intern Transport ook. Voor de inrichting van een lange gang en een tweetal vergaderruimtes werden wij uitgenodigd advies te geven met betrekking tot interieur. "We zoeken een interieur dat  gevóelens oproept. Het moet verder gaan dan een professionele vergaderruimte; we willen dat mensen zich prettig voelen en kunnen ontspannen, en toch in een overlegsituatie blijven."

Uitdagingen, want interieurontwerp is eigenlijk een andere tak van sport! Maar, creativiteit is een bron die aangeboord kan worden op veel vlakken en dus gingen we aan de slag.

Interieur
We schetsten een adviesrapport voor indeling, muurbekleding, accessoires, meubels, kleur met betrekking tot een grotere en kleinere vergaderruimte. We letten op kleur, gevoel, comfortabele meubels; ruimtes die uitnodigen om out of the box te denken, die inspireren. 

Geschiedenis in de hal
Minder industrie, meer mensen is ons motto. Want de mensen maken een bedrijf. En dus ontwerpen we een enorme tijdlijn over de 100-jarige geschiedenis van Still, waarbij we ons niet op de producten richten maar juist op de mensen in het internationale bedrijf. Met gaaf resultaat! Een toffe samenwerking, waarbij introductie met Still en de uitvoering van de wandbekleding werd geregeld door onze fijne partner Signpower.

Referentie
Sandra Herlaar: 'De muur is gepimpt met een super toffe tijdlijn. Echt een mooi staaltje werk samen met Djen Design en Signpower uit Hendrik Ido Ambacht. Goed gedaan!'

Opdrachtgever
Still Intern Transport