Beursmateriaal huren bij Djen

Voor diverse relaties heeft Djen de afgelopen jaren decors en ander beursmateriaal vormgegeven. Een veelgehoorde opmerking hierbij: 'Wat is het aanschaffen van beursmateriaal toch kostbaar voor die ene keer in het jaar dat je het gebruikt!

Wel... daar hebben wij wat op verzonnen. :-)

Basiskit huren?

We hebben zelf een standaard uitrusting aangeschaft met basis beursmateriaal. Dit bestaat uit frames waarop voor jou als klant een 'custom' (uniek) printwerk te bestellen is. Zo hoef je alleen de kosten van de prints te betalen en niet zelf een achterwandframe, brochurehouders en een balie aan te schaffen terwijl je wel de professionaliteit hebt van een eigen stand! Tegen een vriendelijk tarief kun je bij ons materiaal huren. Eenvoudig op te zetten, geen ruimte kwijt met opslag en in kant-en-klare praktische tassen en kratten voor handig vervoer.

Eigen decor- of beursmateriaal laten ontwerpen

Heb je wel voldoende budget, of ga je het promotiemateriaal vaker gebruiken? Dan ontwerpen wij ook met veel plezier een prachtige stand voor je! Ook met andere formaten achterwanden, rolbanners of zelfbouw decors hebben we ervaring.

achterwand.jpg

Achterwand systeem

283 x 227 cm inc. verlichting

flyerdisplay.jpg

Balie flyerdisplays

A4 of A5 formaat

servies.jpg

Serviesgoed

Schaaltjes, bordjes, (wijn- en bier)glazen, koffiekopjes etc.

brochurehouder.jpg

Brochurehouders

2 stuks voor 5 maal A4 folder

statafels.jpg

Statafels

2 stuks, inclusief hoes en optioneel gekleurde topcover

counter.jpg

Beursbalie / Desk

Inclusief bergruimte achterzijde

koffiethee.jpg

Koffie en thee

Nespresso apparaat, waterkoker