Website ontwerp, ontwikkeling en onderhoud.

Design is not just what it looks like and feels like. Design is how it works. Steve Jobs (1955-2011)

Djen ontwerpt en bouwt websites. We besteden daarbij niets uit. Van een single page website of eenvoudige, informatieve website tot een goed functionerende webwinkel. Eerst buigen we ons over de structuur en layout en dan regelen we de technische realisatie.

Djen werkt natuurlijk met een Content Management Systeem, zodat je zelf de pagina's aan kan passen. En als je daar geen tijd voor hebt, dan doet Djen dat gewoon voor je. Anno 2018 is een website die ook goed gezien kan worden op tablet en smartphone vanzelfsprekend.

Snel, simpel & low-budget?

Jóúw website voor maar € 550,- !

Voor starters en organisaties met een eenvoudige wens hebben wij een aantal vaste sjablonen.

 Gepersonaliseerd met jouw logo, foto's en teksten;
✔ Zelf makkelijk te onderhouden;
✔ Naar wens op elk moment uit te breiden.

FAQ over website ontwikkeling

Wat kan Djen op het gebied van websites?

We zorgen er uiteraard voor dat het ontwerp van je website past bij jouw identiteit en huisstijl. Daarbij zorgen we dat de website interactief is, zodat het je bezoekers aanzet tot actie. Ook kijken we samen met jou hoe we je diensten, informatie of producten helder in kunnen delen, zodat klanten snel vinden wat ze zoeken op je website.

Door een goede navigatie, een zoekfunctie en handige submenu's kunnen we van jouw website een professioneel online presentatiemiddel maken. En we vergeten daarbij Social Media zoals Twitter en Facebook niet.

7ea69efe77647b4e142caa98043a6272.jpg

Hoe zit het met zoekmachine optimalisatie?

Voor zoekmachine optimalisatie hebben we zelf een aantal trucs en tips die we kunnen doorvoeren. Wil je een speciale online campagne via bijvoorbeeld Google Adwords, dan hebben we diverse partners die we je kunnen aanraden om nóg meer uit je website te halen.

Is mijn website automatisch mobiel?

Automatisch niet, nee. Maar elke website die bij Djen gebouwd wordt, is natuurlijk geschikt voor mobiel, daar zorgen we voor. En we vertalen niet alleen jouw desktop website naar een responsive versie: een mobiele bezoeker heeft andere wensen dan iemand achter een desktop. Gelukkig kunnen wij dat per pagina en zelfs per tekstblok indelen.
css-puns-web-design-funny-jokes.jpg

Wanneer moet ik betalen?

Dat ligt een beetje aan de grootte van de opdracht. Voor orders tot €1000,- krijg je achteraf een factuur. Bij hogere bedragen vragen we een aanbetaling. Drukwerk moeten wij soms vooruit betalen. Daarom gaan we ervan uit dat jij ook jouw rekening snel voldoet. Voor een volledige restyle van jouw identiteit of nieuwbouw van je website factureren we in overleg in 2 of 4 termijnen, de eerste termijn bij aanvang van de opdracht en de laatste termijn na oplevering van de website op jouw domein.

Wat is een Content Management Systeem (CMS)?

In een Content Management Systeem (CMS) zijn content (inhoud), vormgeving en structuur van elkaar gescheiden. De vormgeving is voor een groot deel vastgelegd in templates (sjablonen). Een CMS zorgt ervoor dat content automatisch in de juiste vormgeving en op de juiste locatie in de structuur wordt gepubliceerd.

Kennis van scripttalen als HTML is niet noodzakelijk voor het bijhouden van je website. Met behulp van de editor (tekstverwerker) in het CMS kunnen teksten rechtstreeks worden aangepast. Het grote voordeel hiervan is dat je hierbij het doorvoeren van kleine wijzigingen - het invoegen van nieuwe teksten en het plaatsen van nieuwe afbeeldingen - zelf in de hand hebt en dus niet afhankelijk bent van een websitebeheerder.

Daarnaast kan een CMS-website worden uitgebreid met ongekend veel functies die vooral de interactiviteit tussen website en gebruiker vergroten. We noemen bijvoorbeeld inschrijf- of bestelformulier, gebruikersregistratie, een online fotoalbum, een uitgebreide activiteitenbeheer waarbij gebruikers zich aan kunnen melden voor bepaalde activiteiten of een forum.

cookiemonster.jpg

Welk CMS gebruikt Djen?

Djen Design maakt CMS websites met behulp van het Open Source CMS ‘Joomla!’. Open Source betekent dat de software en programmeertaal voor iedereen vrij toegankelijk is en gebruikt kan worden zonder vaste jaarlijkse kosten. 

Aan de beveiliging van Joomla wordt dagelijks gewerkt. Djen Design verzorgt indien gewenst met regelmaat updates om bescherming tegen SPAM, hackers en virussen te bieden.

Wereldwijd zijn er twee Open Source systemen die op dit moment de boventoon voeren. Dat zijn Joomla! en Wordpress. Djen Design kiest voor Joomla! en niet voor Wordpress, omdat de grafische- en uitbreidingsmogelijkheden in Joomla! het meest geavanceerd zijn. Hiermee zijn we dus heel vrij om een website te ontwerpen en bouwen die er precies zo uitziet en werkt als wij en jij willen.

Hoe zit het met software onderhoud van mijn website?

Je bent niet verplicht een software onderhoudscontract af te sluiten met Djen. Het is wel handig. Wij zorgen er dan voor dat jouw websitesoftware up to date en daarmee veilig blijft.

Standaard kost software onderhoud van jouw website bij Djen €39,- per maand. Bij nieuwbouw van een website krijg je drie maanden gratis software onderhoud van ons.

Djen Design onderhoudt veel websites voor haar klanten. Wij zijn hierdoor altijd op de hoogte van nieuwe releases en belangrijke updates. Als je geen onderhoudscontract afsluit, kun je ons uiteraard wel altijd raadplegen bij vragen of wanneer er een update moet worden uitgevoerd. Je ontvangt dan achteraf een factuur op basis van de gewerkte uren.

Waarom zou je voor Djen kiezen?

Eerlijk is eerlijk, op elke hoek van de straat zit een website bouwer. Van een zolderkamerknutselaar tot een mega reclamebureau. En we werken allemaal naar eer en geweten.

Toch vindt Djen zichzelf anders. Wij maken voor een betaalbare prijs een webite die past in 2018. Nadruk ligt op jouw eigenheid. Geen sjablonen, altijd een eigen ontwerp. Wij werken voor opdrachtgevers die weten waar ze mee bezig zijn. Bestaansrecht hebben en dat zelf ook weten. Onze websites geven iet alleen informatie weer, maar stralen iets uit. Wij kijken hoe we het anders kunnen doen dan jouw concurrenten. Geen copy-paste. 

Moet ik zelf teksten schrijven?

Als je goed kan schrijven, dan mag dat uiteraard. Het is in ieder geval een manier om de kosten te drukken. Maar: tekstschrijven, zeker voor web, is een vak apart. Wanneer wij teksten voor opdrachtgevers schrijven, doen wij dit vaak aan de hand van een interview. Tijdens dit gesprek kun jij aangeven wát je wilt benadrukken en uitstralen. Vervolgens zorgen wij ervoor dat dit effectief wordt gecommuniceerd. Een andere optie is dat wij jouw teksten nalezen en waar nodig finetunen. Tot slot is er altijd de mogelijkheid een externe tekstschrijver in te huren.

02b.jpg