de-media-collegas-header.jpg

De Media Collega's

De Media Collega’s (voorheen MM Media Sales) uit Capelle aan den IJssel streven naar commerciële optimalisatie van bestaande congressen en evenementen. Zij verzorgen onder andere mediasales (werving standhouders en sponsoren voor én tijdens events), beursmanagement en consultancy voor een breed scala aan opdrachtgevers, zoals uitgevers, brancheverenigingen en evenementenorganisaties.

Aanvankelijk kwamen Mark en Marcus - toen nog als MM Media Sales - bij Djen de met vraag om een nieuw, fris logo. Gaandeweg het eerste gesprek werd duidelijk dat ze éigenlijk ook toe waren aan een nieuwe bedrijfsnaam. Tof! Een nieuwe naam voor een goedlopend bedrijf vereist lef! Na enkele brainstormsessies bleef De Media Collega's hangen. Vervolgens ontwierp Djen alsnog een logo en bijpassende huisstijl. Voor een nieuwe website was al enige tijd eerder een andere partij ingschakeld. Djen ontwikkelde daarom op basis van de nieuwe huisstijl een passende stylesheet als uitgangspunt voor de webbouwer.

Referentie
'Janis en haar team staan altijd voor ons klaar. Ze produceren de gaafste dingen en zijn een erg prettig klankbord. We hebben onze naamsverandering, logo ontwerp en volledige huisstijl bij Djen Design laten verzorgen en we zijn er heel erg tevreden over!' (via Trustpilot)

Opdrachtgever
De Media Collega's