De Media Collega's

De Media Collega’s uit Capelle aan den IJssel optimaliseren het commerciële deel van congressen en evenementen in de zorgwereld. Van mediasales en beursmanagement tot consultancy voor een breed scala aan opdrachtgevers, waaronder uitgevers, brancheverenigingen en evenementenorganisaties.

Aanvankelijk kwamen de Media Collega's– toen nog als MM Media Sales – bij Djen voor een nieuw logo. Gaandeweg werd tijdens het eerste gesprek duidelijk dat ze éigenlijk ook toe waren aan een nieuwe bedrijfsnaam. Tof! Na enkele brainstormsessies bleef De Media Collega's hangen. We maakten een logo en huisstijl en verzorgden allerlei drukwerk. Voor een nieuwe website was al enige tijd eerder een andere partij ingschakeld. Djen ontwikkelde daarom een passende stylesheet als uitgangspunt voor de webbouwer.

Image

Djen maakte o.a.:

  • Bedrijfsnaam, logo & huisstijl
  • Website - Stylesheet
  • Drukwerk - visitekaartjes, briefappier, rolbanner, flyers, brochures, advertenties.
  • Sjabloon - Powerpoint presentatie.

De Media Collega's over Djen

'Janis en haar team staan altijd voor ons klaar. Ze produceren de gaafste dingen en zijn een erg prettig klankbord. We hebben onze naamsverandering, logo ontwerp en volledige huisstijl bij Djen Design laten verzorgen en we zijn er heel erg tevreden over!'
– De Media Collega's, via Trustpilot.
Invalid Input
Ongeldig
Ongeldig
Ongeldig
Ongeldig
Ongeldig

Enthousiast?

We zijn benieuwd naar je plannen! Laat een berichtje achter, dan hoor je van ons. Hier nog een reminder waarom je kiest voor Djen:
We leveren eigenheid
Onze ontwerpen passen bij wie jij bent of waar jouw organisatie voor staat.
Wij kunnen veel
Vormgeving, website ontwikkeling en tekstschrijven. Alles onder één dak. Dat is wel zo makkelijk.
Wij zijn snel
Ben jij dat ook? Dan kunnen we in korte tijd veel voor elkaar krijgen.

Waar wij zitten

Veersedijk 4
3341 LN Hendrik-Ido-Ambacht

» Parkeren & navigeren

Contact opnemen

T: 078 - 761 6986
E: info@djendesign.nl

Bereikbaar tussen 09.00-17.00 uur.

Djen gebruikt cookies
Natuurlijk gaan wij zorgvuldig om met jouw gegevens! Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website voor bezoekers beter werkt en voor het verzamelen van webstatistieken.