Over Djen

Een stel colourful rebels.

Open, vrolijk, duidelijk. We hebben lol in ons vak en dat merk je. We zijn professioneel, goed in wat we doen, nemen ons werk serieus en willen altijd het maximale eruit halen. Om dit voor elkaar te krijgen, hebben we een gemeenschappelijke waarde: vrijheid.

Waar Djen voor staat

Jouw eigen ontwerp

Wij geloven niet dat we als enige de wijsheid in pacht hebben. We werken samen. Jouw drijfveren, werk en ideeën zijn onze inspiratie. Wij zijn er dan weer goed in om dit visueel te maken.

We gaan voor goed

We gaan over het randje. Omdat we soms weten dat iets beter, mooier, verder kan met nét iets meer inzet. We nemen geen genoegen met 80% en daar kun je ons op beroepen.

Geen blad voor de mond

Als we denken dat een idee scherper kan, als er een probleem is of als we je geniaal vinden: je hoort het van Djen. We zijn Rotterdammerts, toch?

Een roze bril

We zijn allemaal op onze eigen manier positief, eigenwijs en bewust. Met elkaar willen de wereld mooier maken. Be the change you want to see in the world.

Team Djen

Image

Janis van der Linden

De Djen van Djen Design.

Enthousiast, energiek, creatief, optimistisch. 'Why join the navy, if you can be a pirate?!'

Image

Sharona

Kantoor DJ.
'I'm a dix... dys.. dikslex... F*CK IT... I can't spell!' Houdt van gamen, wijnen, lezen, werken.

Bij Djen

Muziek
Bij ons staat eigenlijk altijd muziek aan. Meestal luisteren we naar KINK, maar soms naar Djen FM. En we zingen mee. Hard! Soms vals.

Eten
We beginnen om 10.30 uur al te vragen of het al lunchtijd is. Sharona is gek op yoghurtjes en Djen doet haar best om meer water te drinken dan koffie. 

Ons tweede thuis
In de zomer staat de voordeur open en de ventilator aan. In de winter lopen we op onze roze kantoorpantoffels en dragen we de bijpassende roze handschoenen. (Echt waar!)

We kroelen met kantoorkaters Poes de Baron en Droppie.

Werk & stage

Djen Design heeft een leuke studio in een oud pand (1880) op 2 minuten afstand van de A15/A16. We zijn een door SBB erkend leerbedrijf.

We hebben op dit moment geen stageplaatsen beschikbaar.

Image
Invalid Input
Ongeldig
Ongeldig
Ongeldig
Ongeldig
Ongeldig

Enthousiast?

We zijn benieuwd naar je plannen! Laat een berichtje achter, dan hoor je van ons. Hier nog een reminder waarom je kiest voor Djen:
We leveren eigenheid
Onze ontwerpen passen bij wie jij bent of waar jouw organisatie voor staat.
Wij kunnen veel
Vormgeving, website ontwikkeling en tekstschrijven. Alles onder één dak. Dat is wel zo makkelijk.
Wij zijn snel
Ben jij dat ook? Dan kunnen we in korte tijd veel voor elkaar krijgen.

Waar wij zitten

Veersedijk 4
3341 LN Hendrik-Ido-Ambacht

» Parkeren & navigeren

Contact opnemen

T: 078 - 761 6986
E: info@djendesign.nl

Bereikbaar tussen 09.00-17.00 uur.

Djen gebruikt cookies
Natuurlijk gaan wij zorgvuldig om met jouw gegevens! Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website voor bezoekers beter werkt en voor het verzamelen van webstatistieken.