Glastotaal Beheer

Een geronommeerde naam in de glaswereld. Glastotaal Beheer is specialist en marktleider in het leveren van maatwerk in facilitair glasherstel.

Glastotaal Beheer was al langere tijd actief toen bij Djen werd aangeklopt. Een logo bestond al, maar de uitstraling was vrij corporate. Djen friste de bestaande huisstijl iets op. Daarbij werd gekozen voortaan meer met transparant materiaal te werken: het is immers een glasbedrijf!

Image

Djen maakte o.a.:

  • Huisstijl - Upgrade bestaande huisstijl, visitekaartjes, briefpapier, brochures, flyers, banners, ansichtkaarten.
  • Website - Ontwerp & bouw
  • Advertenties

Glastotaal Beheer over Djen

'Door onze gezamenlijke passie voor muziek heb ik in 2009 in eerste instantie Janis persoonlijk leren kennen en wat mij toen al direct opviel was haar tomeloze energie en enthousiasme. Gezien de persoon die zij is, is het niet echt een verassing dat ze destijds met Djen Design gestart is en doet wat ze het liefst doet. Namelijk met veel energie, enthousiasme, maar vooral ook met creativiteit haar klanten bedienen. Bij Glastotaal Beheer zijn we dan ook zeer tevreden met de samenwerking die we al jaren met Djen Design hebben en weten zeker dat we met elkaar nog mooie dingen gaan realiseren.'
– Piet Bezemer, eigenaar.
Invalid Input
Ongeldig
Ongeldig
Ongeldig
Ongeldig
Ongeldig

Enthousiast?

We zijn benieuwd naar je plannen! Laat een berichtje achter, dan hoor je van ons. Hier nog een reminder waarom je kiest voor Djen:
We leveren eigenheid
Onze ontwerpen passen bij wie jij bent of waar jouw organisatie voor staat.
Wij kunnen veel
Vormgeving, website ontwikkeling en tekstschrijven. Alles onder één dak. Dat is wel zo makkelijk.
Wij zijn snel
Ben jij dat ook? Dan kunnen we in korte tijd veel voor elkaar krijgen.

Waar wij zitten

Veersedijk 4
3341 LN Hendrik-Ido-Ambacht

» Parkeren & navigeren

Contact opnemen

T: 078 - 761 6986
E: info@djendesign.nl

Bereikbaar tussen 09.00-17.00 uur.

Djen gebruikt cookies
Natuurlijk gaan wij zorgvuldig om met jouw gegevens! Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website voor bezoekers beter werkt en voor het verzamelen van webstatistieken.