Mike's Just For Men

Kleding voor mannen. Waar shoppen nog écht een uitje is. Het is zaterdagmiddag en Djen rent voorbij een winkel: Mike's. In de winkel een toffe vakvrouw, Marlie. Djen laat zich kleden en verrassen. Vanachter het gordijntje van de kleedkamer ontstaat een gesprek. 'Oh, leuk, je bent grafisch vormgever? Met een eigen bureau?' vraagt Marlie.

Een klein uur later, inmiddels na sluitingstijd, staan we nog aan de toonbank. Ook Mike - zowel zakelijk als privé partner van Marlie - heeft zich bij het gesprek gevoegd. We hebben een klik. Er wordt gekletst over ondernemen. Over hoe belangrijk het is om goede vormgeving te hebben voor je bedrijf. En over hoe fijn het is als je ouderwets en vakkundig wordt geholpen!

Het gesprek is positief en niet gespitst op zaken doen, maar iedereen voelt: die klik die nodig is voor écht goede samenwerking, die is er. Koud een week later zitten Marlie & Mike bij Djen aan tafel. De eerste advertentie voor Mike's is nog dezelfde dag onderweg naar de krant.

Inmiddels zijn we een aantal jaar verder. Mike's is enorm gegroeid, richt zich nu alleen nog op mannenmode en heeft meerdere vestigingen. Een volledige logo-restyle, heel veel drukwerk, een website, wekelijkse VIP-mails en veel goede ideeën en toffe acties kwamen uit onze gezamenlijke koker. Er is geen week zonder contact tussen Team Djen & Team Mike's. En daar zijn we trots op!

Image

Djen maakte o.a.:

  • Logo & huisstijl
  • Website - Ontwerp & bouw mikesjustformen.nl
  • Online nieuwsbrieven
  • Drukwerk - Visitekaartjes, briefpapier, flyers, posters, rolbanners, gevelbekleding, stickers.
  • Give aways - Keycord, tassen, ballen.
  • Social Media - Posts (vormgeving), advertenties en ondersteunende vormgeving.
  • Tekst - Website, vacatures.

Mike's over Djen

'Djen! Een tof mens om mee samen te werken. Denkt altijd een stap verder, niks is te gek of te veel. Een super fijne samenwerking! Zelfs last minute helpt ze ons ook zeker uit de brand! Helemaal TOP!'
– Marlie, mede-eigenaar.
Invalid Input
Ongeldig
Ongeldig
Ongeldig
Ongeldig
Ongeldig

Enthousiast?

We zijn benieuwd naar je plannen! Laat een berichtje achter, dan hoor je van ons. Hier nog een reminder waarom je kiest voor Djen:
We leveren eigenheid
Onze ontwerpen passen bij wie jij bent of waar jouw organisatie voor staat.
Wij kunnen veel
Vormgeving, website ontwikkeling en tekstschrijven. Alles onder één dak. Dat is wel zo makkelijk.
Wij zijn snel
Ben jij dat ook? Dan kunnen we in korte tijd veel voor elkaar krijgen.

Waar wij zitten

Veersedijk 4
3341 LN Hendrik-Ido-Ambacht

» Parkeren & navigeren

Contact opnemen

T: 078 - 761 6986
E: info@djendesign.nl

Bereikbaar tussen 09.00-17.00 uur.

Djen gebruikt cookies
Natuurlijk gaan wij zorgvuldig om met jouw gegevens! Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website voor bezoekers beter werkt en voor het verzamelen van webstatistieken.