De Rank - Rafaël Gemeente Rotterdam

Rafaël gemeente 'De Rank' is een jonge, energieke, evangelisch-charismatische gemeente die midden in de maatschappij van alle dag staat.

Toen tijdens de corona-uitbraak tijdelijk de kerken gesloten waren, leek het Team Communicatie & PR van de Rank een ontzettend goed idee om de 'heropening' begin juli 2020 extra feestelijk te maken: een nieuwe huisstijl met vlaggen, kunstwerken, boekjes... Wij bij Djen houden van huisstijlen doorvoeren tot de max, dus zelfs de WC-bordjes werden in huisstijl opgeleverd!

Daarnaast werd ieder lid van De Rank persoonlijk uitgenodigd voor de feestelijke heropeningsdienst via een goodiebag met kaart, looproute plattegrond en een thermosbeker: nu een bakkie ná de dienst niet gewenst is i.v.m. hygiene kan iedereen zijn eigen koffie of thee meenemen.

Ook de website werd door Djen vernieuwd. Naast een nieuwe vormgeving en een herindeling van de structuur om de navigatie helderder te maken, werd een 'stoelreserveringssysteem' aangemaakt om te voldoen aan coronarichtlijnen. Voor dit systeem heeft Djen gebruik gemaakt van 'Eventbrite', een handig extern stukje online software. Wij bij Djen maken graag gebruik van de uitstekende apps en programma's die voor handen zijn. Voordeel van het werken met een bestaand systeem, is dat deze helemaal ingericht zijn voor één specifiek doeleinde en dus goed scoren op gebied van gebruiksgemak, kwaliteit en functionaliteit.

Image

Djen maakte o.a.:

  • Huisstijl - Restyle logo, uitwerken huisstijl.
  • Website - Ontwerp & bouw rafael-derank.nl.
  • Drukwerk - vlaggen, kunstwerken, boekjes, bordjes, kaart, plattegrond, thermosbeker, flyers.
Invalid Input
Ongeldig
Ongeldig
Ongeldig
Ongeldig
Ongeldig

Enthousiast?

We zijn benieuwd naar je plannen! Laat een berichtje achter, dan hoor je van ons. Hier nog een reminder waarom je kiest voor Djen:
We leveren eigenheid
Onze ontwerpen passen bij wie jij bent of waar jouw organisatie voor staat.
Wij kunnen veel
Vormgeving, website ontwikkeling en tekstschrijven. Alles onder één dak. Dat is wel zo makkelijk.
Wij zijn snel
Ben jij dat ook? Dan kunnen we in korte tijd veel voor elkaar krijgen.

Waar wij zitten

Veersedijk 4
3341 LN Hendrik-Ido-Ambacht

» Parkeren & navigeren

Contact opnemen

T: 078 - 761 6986
E: info@djendesign.nl

Bereikbaar tussen 09.00-17.00 uur.

Djen gebruikt cookies
Natuurlijk gaan wij zorgvuldig om met jouw gegevens! Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website voor bezoekers beter werkt en voor het verzamelen van webstatistieken.