smarttalent.jpg

Smart Talent Recruitment

Goed personeel nodig? Dan is het tijd voor Smart Talent! Zij zorgen ervoor dat de juiste ster het juiste podium krijgt en zal schitteren in jouw organisatie. Stralende sterren... dat is wat zij waarmaken!

Zo'n mooie introductie op de website van deze recruiters moet natuurlijk visueel terugkeren in logo en huisstijl. Dat is waar wij samen met Sara en haar team voor hebben gezorgd! Fris, met een sprankelende gouden ster: een huisstijl waar we nog altijd blij van worden. Zo hoort samenwerking te gaan!

Referentie
Sara Notenboom: 'Onze samenwerking met Djen Design startte eind 2014. Tijdens het eerste telefoongesprek met Janis was er gelijk een klik. Ze wist me te raken met haar humor en professionaliteit. Als startende ondernemer had ik niet direct een enorm budget en ik zocht een creatieve partner die flink met mij mee wilde denken. Hoe gaan we er met - binnen mijn middelen - iets heel moois en professioneels van maken. De samenwerking verliep buitengewoon goed. Janis wist extreem goed hoe ze mijn ideeën kon vertalen in een mooi ontwerp. De huisstijl die ze heeft ontworpen paste helemaal bij het idee in m’n hoofd. Ook de website sloot helemaal aan bij mijn wensen, zowel qua uitstraling als functionaliteit. Wat ik erg prettig vind aan Djen Design is haar expertise, luisterende oor, flexibiliteit en creatieve brein.  

Aldus; een sterke partner in het ontwerpen en bedenken van creatieve en onderscheidende concepten. Daarnaast is Janis fris, energiek, sprankelend en ze staat altijd voor je klaar. We werken nog steeds op een hele prettige manier samen. Ik kan Djen Design dan ook van harte aanbevelen aan al mijn relaties, zowel privé als zakelijk!'

Opdrachtgever
Smart Talent Recruitment

Website:
www.smart-talent.nl