Smart Talent Recruitment

Goed personeel nodig? Dan is het tijd voor Smart Talent! Zij zorgen ervoor dat de juiste ster het juiste podium krijgt en zal schitteren in jouw organisatie. Stralende sterren... dat is wat zij waarmaken!

Smart Talent kwam bij Djen voor een logo en huisstijl. Fris, met een sprankelende gouden ster: een huisstijl waar we nog altijd blij van worden. Zo hoort samenwerking te gaan!

Image

Djen maakte o.a.:

  • Logo & huisstijl - Volledig nieuw ontwerp.
  • Drukwerk - Visitekaartjes, briefpapier, enveloppen, ansichtkaarten, uitnodigingen, flyers, posters, banners.

Smart Talent Recruitment over Djen

'Onze samenwerking met Djen Design startte eind 2014. Tijdens het eerste telefoongesprek met Janis was er gelijk een klik. Ze wist me te raken met haar humor en professionaliteit. Als startende ondernemer had ik niet direct een enorm budget en ik zocht een creatieve partner die flink met mij mee wilde denken. Hoe gaan we er binnen mijn middelen iets heel moois en professioneels van maken? De samenwerking verliep buitengewoon goed. Janis wist extreem goed hoe ze mijn ideeën kon vertalen in een mooi ontwerp. De huisstijl die ze heeft ontworpen paste helemaal bij het idee in m’n hoofd. Ook de website sloot helemaal aan bij mijn wensen, zowel qua uitstraling als functionaliteit. Wat ik erg prettig vind aan Djen Design is haar expertise, luisterende oor, flexibiliteit en creatieve brein.

Aldus; een sterke partner in het ontwerpen en bedenken van creatieve en onderscheidende concepten. Daarnaast is Janis fris, energiek, sprankelend en ze staat altijd voor je klaar. We werken nog steeds op een hele prettige manier samen. Ik kan Djen Design dan ook van harte aanbevelen aan al mijn relaties, zowel privé als zakelijk!'

– Sara Jans, founder.
Invalid Input
Ongeldig
Ongeldig
Ongeldig
Ongeldig
Ongeldig

Enthousiast?

We zijn benieuwd naar je plannen! Laat een berichtje achter, dan hoor je van ons. Hier nog een reminder waarom je kiest voor Djen:
We leveren eigenheid
Onze ontwerpen passen bij wie jij bent of waar jouw organisatie voor staat.
Wij kunnen veel
Vormgeving, website ontwikkeling en tekstschrijven. Alles onder één dak. Dat is wel zo makkelijk.
Wij zijn snel
Ben jij dat ook? Dan kunnen we in korte tijd veel voor elkaar krijgen.

Waar wij zitten

Veersedijk 4
3341 LN Hendrik-Ido-Ambacht

» Parkeren & navigeren

Contact opnemen

T: 078 - 761 6986
E: info@djendesign.nl

Bereikbaar tussen 09.00-17.00 uur.

Djen gebruikt cookies
Natuurlijk gaan wij zorgvuldig om met jouw gegevens! Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website voor bezoekers beter werkt en voor het verzamelen van webstatistieken.