STILL Intern Transport

Vormgeving is meer dan logo's ontwerpen. Dat begrijpt wereldbedrijf STILL Intern Transport ook. Voor de inrichting van een lange gang en een tweetal vergaderruimtes werden wij uitgenodigd advies te geven met betrekking tot interieur: 'We zoeken een interieur dat gevóelens oproept. Het moet verder gaan dan een professionele vergaderruimte; we willen dat mensen zich prettig voelen en kunnen ontspannen, en toch in een overlegsituatie blijven.'

Minder industrie, meer mensen is ons motto. Want de mensen maken een bedrijf. En dus ontwerpen we een enorme tijdlijn over de 100-jarige geschiedenis van Still, waarbij we ons niet op de producten richten maar juist op de mensen in het internationale bedrijf. Met gaaf resultaat! Een toffe samenwerking, waarbij introductie met Still en de uitvoering van de wandbekleding werd geregeld door onze fijne partner Signpower.

Image

Djen maakte:

  • Gevelbekleding - Ontwerp tijdlijn op muur
  • Drukwerk - Boekje

STILL over Djen

'De muur is gepimpt met een super toffe tijdlijn. Echt een mooi staaltje werk samen met Djen Design en Signpower uit Hendrik Ido Ambacht. Goed gedaan!'
– Sandra Herlaar
Invalid Input
Ongeldig
Ongeldig
Ongeldig
Ongeldig
Ongeldig

Enthousiast?

We zijn benieuwd naar je plannen! Laat een berichtje achter, dan hoor je van ons. Hier nog een reminder waarom je kiest voor Djen:
We leveren eigenheid
Onze ontwerpen passen bij wie jij bent of waar jouw organisatie voor staat.
Wij kunnen veel
Vormgeving, website ontwikkeling en tekstschrijven. Alles onder één dak. Dat is wel zo makkelijk.
Wij zijn snel
Ben jij dat ook? Dan kunnen we in korte tijd veel voor elkaar krijgen.

Waar wij zitten

Veersedijk 4
3341 LN Hendrik-Ido-Ambacht

» Parkeren & navigeren

Contact opnemen

T: 078 - 761 6986
E: info@djendesign.nl

Bereikbaar tussen 09.00-17.00 uur.

Djen gebruikt cookies
Natuurlijk gaan wij zorgvuldig om met jouw gegevens! Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website voor bezoekers beter werkt en voor het verzamelen van webstatistieken.