vrijwilligerscentrale.jpg

Vrijwilligerscentrale Stichtse Vecht

Vrijwilligerswerk is dé manier om talent in te zetten op een plek waar deze gewenst is en van grote waarde kan zijn. Maar hoe vind je als vrijwilliger-to-be de juiste plek om jouw talent in te zetten? Of waar vind je als organisatie een enthousiaste vrijwilliger met de talenten die jij zoekt? Vrijwilligerscentrale Stichtse Vecht is de spin in het web voor alles wat met vrijwilligerswerk te maken heeft voor inwoners, maatschappelijke organisaties en bedrijven in de gemeente Stichtse Vecht.

Djen werd gevraagd voor ontwerp van een logo en bijpassende huisstijl. Het resultaat is een tof beeldmerk met de skyline van Stichtse Vecht: molensoude forten en kastelen en natuurlijk de Vecht die door het landschap stroomt. De handen vormen de jachthavens, maar staan natuurlijk ook voor zorgen voor elkaar, teamwork en 'handen uit de mouwen'.

Een nieuwe huisstijl vraagt ook om nieuw drukwerk. Djen ontwierp onder andere visitekaartjes, briefpapier en een nieuwe flyer. Voor de bouw van een nieuwe website was de Vrijwilligerscentrale al in contact met een ander tof bureau. Om ervoor te zorgen dat de nieuwe huisstijl ook online optimaal werd ingezet, maakte Djen een stylesheet en ontwerp waarmee de bouwers uit de voeten konden.

Opdrachtgever
Vrijwilligerscentrale Stichtse Vecht