You had me at hello

Wat maakte die ene overnachting, dat kopje koffie of die aankoop nu zo bijzonder? Hoewel de omstandigheden kunnen variëren, is er altijd een constante factor die van grote invloed is: de medewerker. En juist die persoon kan je bezoek, waar dan ook, maken of breken.

You Had Me At Hello is een trainingsbureau in gastbeleving. Personeel in de hospitality leert op een enthousiaste wijze hoe zij op een manier met gasten om kunnen gaan die voor iedereen iets positiefs oplevert: een fijne ervaring voor de gast, een prettige service door de medewerker, winst én een goede naam voor de gelegenheid. We ontwikkelden een vrolijke, dynamische huisstijl met zowel strakke als heel speelse elementen.

Image

Djen maakte o.a.:

  • Logo & huisstijl - Volledig nieuw ontwerp.
  • Website - Ontwerp & bouw youhadmeathello.nl
  • Drukwerk - Visitekaartjes, briefpapier, enveloppen, flyers, posters, certificaat, boekje.

You Had Me At Hello over Djen

'Via via ben ik met Janis in contact gekomen. Ik had gelijk een goed gevoel bij Janis door de manier hoe ze communiceerde, mij vragen stelde over mijn bedrijf en mijn visie. Mijn doel was dat ik iets anders dan anders wilde, en dit is goed gelukt. De website van You had me at hello ís anders. Een mix tussen Suus en Djen. Dit kwam door de samenwerking die eerlijk, open en direct is. Ik kan Djen Design zeker aanbevelen en blijf mijn opdrachten voor o.a. flyers en ontwerp bij Djen uitzetten.'
– Suus Spoelstra, founder.
Invalid Input
Ongeldig
Ongeldig
Ongeldig
Ongeldig
Ongeldig

Enthousiast?

We zijn benieuwd naar je plannen! Laat een berichtje achter, dan hoor je van ons. Hier nog een reminder waarom je kiest voor Djen:
We leveren eigenheid
Onze ontwerpen passen bij wie jij bent of waar jouw organisatie voor staat.
Wij kunnen veel
Vormgeving, website ontwikkeling en tekstschrijven. Alles onder één dak. Dat is wel zo makkelijk.
Wij zijn snel
Ben jij dat ook? Dan kunnen we in korte tijd veel voor elkaar krijgen.

Waar wij zitten

Veersedijk 4
3341 LN Hendrik-Ido-Ambacht

» Parkeren & navigeren

Contact opnemen

T: 078 - 761 6986
E: info@djendesign.nl

Bereikbaar tussen 09.00-17.00 uur.

Djen gebruikt cookies
Natuurlijk gaan wij zorgvuldig om met jouw gegevens! Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website voor bezoekers beter werkt en voor het verzamelen van webstatistieken.